Ero Urban ja SuburbanUrban vs. Suburban

Mitkä ovat kaupunki- ja esikaupunkialueilla? Syy sekaannusta piilee määritelmään kuhunkin aikavälillä. On kuitenkin tärkeää tietää, että tarkoitettu taajama tai esikaupunkien alueella voidaan eri tavoin havaita kesken eri maissa.

Yleensä esikaupunkialueilla (tunnetaan myös lähiöissä), koskevat asuinalueita. Esikaupunkialueella voi tarkoittaa myös sitä ympäröivän asuinalueilla on isompi kaupunki, ja ryhmä näitä voidaan yhdessä katsoa lähiöissä. Ne voivat itse asiassa muodostaa osan todella iso kaupunki, tai ne voivat olla useita aggregaatteja kaukaisten asuinalueilla. Usein nähdään, että lähiöissä on asukastiheys verrattuna jalkakäytävien.

Kuten mainittiin, esikaupunkialueilla on määritelty eri tavoin joissakin maissa. Ota Kanadassa ja Amerikassa esimerkiksi; Näiden maiden molemmat määrittelevät esikaupunkien kuin toisessa kunnassa päässä suurkaupungin. Australian alueella, esikaupunkialueilla voi myös viitata asuinalueella, joka on enemmän tai vähemmän alaosasto kaupunkiin. Tämä järjestelmä on kehitetty parempia postin huoltoa. Lopuksi muut väestö ja tilastojen asiantuntijat yleisesti yhtä mieltä siitä, että esikaupunkialueilla ovat paikkoja ulkopuolella sisä- tai tärkein, kaupunki. Ainoa virhe on näistä paikoista ovat joskus pidetään kaupunkialueilla, mikä lisää vielä enemmän sekaannusta.

Kääntäen, jalkakäytävien usein synonyymi suurempi asukasluku, tai ihmisiä. Mitä enemmän ihmiset elävät yhdessä kaupungissa, tiheämpi sen väestön kokonaismäärä tulee olemaan. Lisäksi termi kaupunkien voi käsittää tärkein kaupunki ja lähikaupunkeihin, ilman sisällyttämällä pienempien taajamien laitokset, kuten kyliä. Jos joskus kaupunkien kaupungin sattuu sisältämään jälkimmäinen, se lopulta kutsutaan isompi pääkaupunkiseudulla. Joko niin, kaupunki- ja emäalueisiin ovat ruuhkaisia. On yleensä enemmän rakennuksia, ja talot ovat lähempänä toisiaan, toisin kuin lähiöissä, jossa voit nauttia enemmän tilaa ja on isompi alue takapihoilla tai puutarha.Kuten termi esikaupunkien, kaupunkien on myös koetaan eri tavalla monissa maissa ympäri maailmaa. Riippuen koko maa-alue, jalkakäytävien vaativat tiheämpää väestön, kuten Kiinassa, se voidaan kutsua puhtaasti kaupunkien alueella. Australiassa, alue voidaan pitää kaupunki- jos sen tiheys on yli 200 henkilöä per km2, kun taas Kanadassa, se on enemmän kuin 400 asukasta km2.

1. Kaupunkialueilla on suurempi asukastiheys verrattuna esikaupunkialueille

2. Kaupunkialueilla sisältävät yleensä sisemmän, tai tärkein kaupunki, kun taas esikaupunkialueilla ovat ne, jotka ovat aivan vieressä kaupunki tai ympäröivät kaupunkia.