Ero Pohjois- ja Etelä-IntiassaPohjois vs. Etelä-Intiassa

Intia on valtava maa ja väkirikkain demokratia maailmassa. Maan voidaan jakaa viiteen alueeseen '' Northern, Southern, Itä-, Länsi- ja Keski. Intia on monikielinen, monietninen ja moniarvoisen yhteiskunnan, jossa voi törmätä suuri ero kunkin alueen.

Vijayalaya Choleswaram, Pudukkottai, Tamil Nadun. Etelä-Intiassa Rakennettu c. 850 C. E.

Täällä voimme keskustella joitakin eroja Pohjois- ja Etelä-Intiassa. Molemmilla alueilla on maantieteelliset, kulttuuriset, rotuun ja poliittisia eroja.

Pohjois-Intiassa sijaitsee Indo-Gangesin plain. Kohti North on Himalajalla, joka erottaa maan Keski-Aasiasta. Vindhya alueet erottaa pohjoiseen etelän. Etelä-Intiassa sijaitsee niemimaalla Deccan Plateau. Tämä alue on Arabianmeren länteen, Bengalinlahti idässä ja Intian valtameren etelässä.

Kun puhutaan rotuerojen, Pohjois intiaanit kutsutaan kuin arjalaisten ja Etelä intiaanit Dravidians. Ruumiinrakenne sekä monia eroja ihmisten etelän ja pohjoisen. Pohjois intiaanit ovat pidempiä, ja voimakkaammin rakennettu kuin Etelä intiaanit. Etelä intiaanit ovat hieman tummempi kuin Pohjois intiaanit.

Iso ero voidaan nähdä niiden dressing tyylejä. Salwar Kamiz on laajalti käytetty mekko Pohjois-Intian naiset. Toisaalta, naisten Etelä kulumista Saris. Kun taas miehet Pohjois kulumista Salwar, miehet Etelä mieluummin dhotis.

Toinen ero, joka voidaan nähdä Pohjois- ja Etelä-Intiassa on ruokansa. Verrattuna Pohjois-Intian ruokaa, Etelä-Intian ruoka on spicier. Etelä Intiaanit käyttävät enemmän tamarindin ja kookos verrattuna North Indians. Pohjois Intiaanit käyttävät enemmän maitotuotteita verrattuna ihmiset Etelä-Intiassa.

Ancient shiva 's temppeli, joka sijaitsee Himachal Pradesh, Pohjois-Intiassa

Kun puhutaan kulttuurista, on valtava ero Pohjois- ja Etelä-Intiassa. Yksi voi törmännyt eroja niiden musiikkia (Northern Hindustani ja Southern Carnatic), tansseista ja ihmiset.

Intia lukutaito jakelu kartan valtioiden

Opas Etelä-Intiassa

Opas Pohjois-Intiassa

Dosa C Tyypillinen Etelä-Intian aamiainen

Yhteenveto:

1. Pohjois-Intiassa piilee Indo-Gangesin plain. Etelä-Intiassa sijaitsee niemimaalla Deccan Plateau.

2. Pohjois-intiaanit ovat kutsutaan kuin arjalaisten ja Etelä intiaanit Dravidians.

3. Pohjois-intiaanit ovat pidempiä, ja voimakkaammin rakennettu kuin Etelä intiaanit. Etelä intiaanit ovat hieman tummempi kuin Pohjois intiaanit.

4. Kun verrataan Pohjois-Intian ruokaa, Etelä-Intian ruoka on spicier.

5. Etelä Intiaanit käyttävät enemmän tamarindin ja kookos verrattuna North Indians.

By Dev39616 (oma työ) [CC-BY-SA-3. 0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3. 0)]
Gpics [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html), CC-BY-SA-3. 0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3. 0 /)