Ero Island ja ContinentIsland vs Continent

Tarkasteltaessa maailmankartan tai maapalloa, voisi helposti tunnistaa maanosassa saarelta. Ero ei ole vain makaamaan koon, myös monia näkökohtia.

Tärkein ero mantereen ja saaren on koko. Continents voi ulottua valtavan määrän maa-massa, joka voi sisältää maita sisällä kyseisen maa-alasta. Continents voidaan myös erottaa maat osalta fyysinen ja poliittisia rajoja. Sen sijaan, saari on yleinen kuvaus pienenä maa massa, jota ympäröivät vesistöt kummallakin puolella.

Ajautuminen pois selvä kokoero, mantereet ovat myös erilaiset saarelta, koska niillä on eri landforms ja villieläinten kuten kasvit, eläimet (eläinlajit). Koska maa massa on niin suuri, monet ihmiset eri kulttuureista voivat elää yhdessä samassa maanosassa omalla rajoja. Saari mahtuu vain pieni ryhmä ihmisiä, eikä suuria ihmisryhmiä samanaikaisesti.

Saari voi antaa oman nimen kesken mantereella, jotka ovat lähellä toisiaan voidaan katsoa ja kutsutaan yksi. Tätä sovelletaan usein Euroopassa ja Aasiassa, koska molempien maanosien linkitetään yhteen maitse. Nimi 'Eurasia' sekä yhdistää Euroopassa ja Aasiassa vaikka jokainen maanosa ei aina kohdella tällä tavalla johtuen poliittisia ja kulttuurisia eroja.

Useimmissa manner 's kulttuuri eroaa toisella mantereella. Tämä tekee manner eroaa toisistaan. Saarilla voi olla kulttuuri, joka on täysin erilainen kuin mantereella tai ehkä katsoa johtuvan mantereen' s hallinnoinnin ja kulttuurin jos mainitut saari on maanosan tai tietyn maan 's alueellaan.

Toisin sanoen, manner voidaan määritellä sen sijainnin. Continents istua tektoninen lautaselle ja vievät suuren osan tuosta levy. Islands usein hajoitetuiksi lautasella tai joskus-levyjen välisiä.Toinen ilmeinen ero on numero välillä. Ilmeisesti on enemmän saaria kuin mantereella. On noin 18995 saaria maailmassa taas on vain 7 tunnustettu maanosassa mantereella 'nimet on helpompi muistaa: Euroopassa, Aasiassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Australiassa ja Antarktiksella.

Merkittävä tekijä on se, että maanosat ei voida tehdä ihmisen tai häviävät tietyn tason vuorovesi. Syynä arvioitu määrä saaria on, että maapallo muuttuu jatkuvasti C päätöksenteossa ja katoaa saarilla matkan varrella.

Ihminen, jotta voidaan ylläpitää ja hyödyntää tilaa ylivoimainen väestön voivat nyt luoda ihmisen aiheuttamien ja vapaa saaria. Nämä saaret ovat ihme teknologian ja ihmisen kekseliäisyys. Nämä saaret mahtuu rakenteita ja useat ihmiset voivat elää kyseisessä tilassa. Sen sijaan mantereilla voi olla ihmisen aiheuttamia johtuu niiden suuren koon. Ei tule enää tilaa maapallolla jos ihmisillä on tekniikka ja aika. Jotkut ihmiset ovat usein pidetään maanosissa saaria vain isompia kokoja ja suurempien massojen maa.

Yhteenveto:

1. Continents eroavat saarilla kooltaan. Continents ovat isompia ja leveämpiä kuin saaria.
2. saaret ovat myös lukumäärältään noin 18995, verrattuna vain 7 mantereella.
3. Islands voi myös olla ihmisen aiheuttamia asianmukaista tekniikkaa ja laitteita, kun maanosassa on haaste tehtävä ihmiskäden ja tekniikkaa.