Ero Church ja ChapelChurch vs Chapel

Alkuvuodesta Kristinuskon Juutalainen asuvat Israelissa palvoivat toisinaan temppelissä Jerusalemissa, joka tunnetaan myös nimellä 'toinen temppeli' ja palvoivat myös viikoittain synagogissa. Palvontaa tapahtuvat temppelissä oli rituaali, mukana uhrausta. Nämä uhrit olivat uhraaminen eläinten sovittamaan synnit palvoja ja tarjotaan jopa Jumalaa Israelissa.

Varhainen synagogia olivat laitokset kehitetty juutalaisten palvonta aikana Babylonian vankeuden juutalaisten. Tämä johtuu siitä, että juutalaiset eivät ole pääsyä temppelin uhri. Juutalaiset kehittänyt päivittäin ja viikoittain Tooran lukemisen koska he olivat rajoitettu menemästä temppeliin. Tämä käytäntö toteutetaan talossa, jos se on pieni. Tapaukset tästä olivat yleisiä kaupungeissa Diasporamuseo. Kun kyseessä on muiden, arkkitehtuurin asetukset kehitetään. Tämä kehitys voi liittyä talon muuntamisen tai aikaisempaa julkista rakennuksen muunnetaan. Vähimmäisvaatimuksia tähän kehitykseen on ottaa riittävästi paikkainen palvojat, jossa on tarpeen luoda Tooran kirjan ja koroke lukijalle.

Kirkko laajennettiin noin 4.-luvulla, koska määrä ei-israelilaiset, joka tunnetaan myös pakanat, oli kasvanut. Muina aikoina, kuten vallan Constantine I kristinuskoon sekä alusta valtion kirkon Rooman valtakunnan auttoi myös laajentaa sitä.

Kirkko 'yhteinen arkkitehtuuri on, että se on muodoltaan kuin rajat. Nämä kirkoissa on kupolit tai on valtava holvi tilaa sisätilojen edustaa taivasta. Muita muotoja ovat ympyrä, joka tarkoittaa ääretöntä tai ikuisuuden, tai joilla on kahdeksankulmio muodon tai risti joka edustaa kirkon kuin valontuojaa. useita kirkkojen myös olemassa kuten basilikojen ja katedraalit. basilikojen alun perin tarkoitettu roomalaisen julkinen rakennus. sen jälkeen Rooman valtakunnan tuli virallisesti Christian, se kutsutaan suuri ja tärkeää kirkko, joka on erityinen seremoniallinen sivuston käyttämän paavi.

'Tuomiokirkko' tuli latinan sanasta 'Cathedralis', joka tarkoitti 'piispa' paikalta. 'Toiminnot Näiden katedraalien ei aina tarkoitettu suurten rakennusten kuin jotkut näistä rakennuksen ovat pieniä verrattuna muihin, kuten Christ Church Cathedral Oxford. Mutta yleisesti, nämä katedraalit olivat suurin rakennukset alueella.Kappelia ovat varhaisin kristillinen paikka jumalanpalveluksessa. Nämä eivät ole tarkoitettu rakennuksen, vaan toimii erityisen kammion rakennuksen sisällä. Näissä kammioissa, henkilö tai kaksi voi rukoilla olematta minkään seurakunnan. Nämä paikat käytetään myös paikka rentoutumiseen ja rauhaan, koska ei ole paljon ihmisiä liikkuu heidän ympärillään. Moderni termi 'kappeli' nyt ei rajoitu Christian terminologiaa. Esimerkkinä näistä käyttötarkoituksissa ovat:

Side-kappeli
Lady kappeli
Suurlähettiläs 's kappeli
Bishop 's kappeli
Kappeli lepo
Summer kappeli
Wayside kappeli

Yhteenveto:

1. Aiemmin hartauden olivat Jerusalemin temppelin ja synagogiin.
2. kirkot ovat käytetyt rakennukset jumalanpalveluksessa, ja nämä rakentaminen muodot, jotka edustavat eri merkityksiä.