Ero Mekan ja Medinan SuuratMekan vs Medinan Suurat

Suras, jotka ovat kokoelmia sanontoja profeetta Muhammedia, jakaa Koraani erilaisiin lukuihin. Suurat pidetään sanontoja, jotka oli lahjoittanut Allahin profeetta Muhammedia.

Mekan suurat muodostavat noin kaksi kolmasosaa suurat että profeetta Muhammed saarnasi asuessaan Mekassa, ja toinen kolmasosa suurat toimitettiin kun hän oli Medina.

Verrattaessa kahta suurat, Mekan suurat ovat lyhyitä, ja Medinian niistä ovat pitkäaikainen niitä. Mekan suurat muistuttavat pakanallisen ennustajat, jotka alkavat valoilla joihin taivaankappaleita kuten tähdet. Sitä vastoin Medinan suurat sisältävät lyhyen historian aikaisempien profeettojen, lait, ja kritiikkiä vastaan ​​kristittyjä ja juutalaisia.

Vuonna Mekan suurat, voi törmännyt sanontoja, jossa profeetta Muhammedin katsonut itseään joka oli lähetetty varoittamaan ihmisiä kuin että profeettojen Jeremian ja Jesaja. Näissä suurat, hän varoittaa kansalaisia ​​Mekassa jättämään idol palvonta ja seurata yksi Jumala. Vuonna Mekan suurat, Mohammed nähdään antaa suhteen Raamattuun. Hän oli suositellut näitä saadakseen vetovoima kristittyjen ja juutalaisten oleskelun aikana Mekassa.Vuonna Medinan suurat, näkee taipuma hänen suhtautuminen kristittyjä ja juutalaisia. Vaikka profeetta Mohammed uskoivat yhteen Jumalaan, hän alkoi saarnata erojen kuten nähdään kristittyjen ja juutalaisten uskomuksia kuin uskoa Jumalaan. Vuonna Medinian suurat on lukuisia kohtia, jotka varoittavat muslimit välttää juutalaisia ​​ja kristittyjä.

Vaikka Mekan kohtia yleensä puhua profeetta Muhammed itse tai ihmisiä, Medinan kohdat usein osoitettu seuraajilleen.

Yhteenveto:

1. Mekan suurat muodostavat noin kaksi kolmasosaa suurat että profeetta Muhammed saarnasi asuessaan Mekassa, ja toinen kolmannes suurat toimitettiin kun hän oli Medina.
2. Mekan suurat ovat lyhyitä ja Medinian niistä ovat pitkäaikainen niitä.
Vuonna Mekan suurat, voi törmännyt sanontoja, jossa profeetta Muhammedin katsonut itseään joka oli 3. lähetetty varoittamaan ihmisiä kuin että profeettojen Jeremian ja Jesaja.