Ero Business Management ja hallinnon'Business Management' vs 'Administration'

Jos otat liikemieskurssi yliopistolla, mahdollisuudet ovat sinun täytyy tutkia liiketoiminnan matematiikkaa, liikejuridiikan, liiketalous, ja liikkeenjohdon, mitä kenttään pääaineena.

Kaikki nämä liike kentät tutkia samankaltaisia ​​aiheita ja valmistaa opiskelijaa uran liike-joko työntekijöitä, omistajat, johtajat, tai ylläpitäjät. Tulla hyvä ylläpitäjä tai johtaja, pitää oppia taloustiede, kirjanpito, matematiikka, laki, hallinto, jopa hieman psykologiaa.

Tietäen näistä aiheista on tarpeen, koska kaikki elinkeinoelämän järjestöjen on johtajia ja ylläpitäjät. Vaikka et aloittaa pienimmällä tasolla yritysten tikkaita, sinun on tunnettava kaikilla aloilla on paremmat mahdollisuudet tulla nousta ylempään asentoon.

Johtajat ja ylläpitäjät ovat hyvin välttämättömiä tehokkaan toiminnan organisaation. Ne ovat niitä, jotka tekevät tärkeitä päätöksiä tehokas toiminta ja saavuttaa organisaation 's tavoitteet ja päämäärät. Ne muistuttavat toisiaan, itse asiassa ne ovat suurin piirtein samat tehtävät ja vastuut.

Jos ottaa molemmat johto ja hallinto kursseja, huomaat, että ne tarjoavat samanlaisia ​​aiheita. Management ohjelmat ovat saatavilla valmistella henkilöitä hallinnassa, organisaation suunnittelu, ja muita tehtäviä yrityksessä tai organisaatiossa.

Liikkeenjohdon siis järjestää ihmiset yhteen hyödyntämällä käytettävissä olevia resursseja tehokkaasti halutun tavoitteen. Se sisältää suunnittelu, järjestäminen, henkilöstö, johtava, ja valvontaan organisaation tai ryhmä ihmisiä. Management vastaa politiikkojen täytäntöönpanossa, jotka on muotoiltu ja hallinnon hyväksymä.Liiketalous, toisaalta, on hoitaa liiketoiminnan kautta soittamista ja toteuttamaan merkittäviä päätöksiä organisaatiota. Yritys ylläpitäjä voi olla joko johtaja tai sihteeri järjestö, jonka tehtävänä on raportoida hallitus.

Business ylläpitäjät ovat niitä vastuussa organisaation 's byrokraattinen ja operatiivisen toiminnan kuten rahoitus, henkilöstö ja tietojärjestelmiin. Jotkut organisaatiot tarkastella hallinnan osana liiketalouden koska johtaja' tehtäviin ovat yleensä huolissaan teknisiä näkökohtia organisaatio 'toiminnan.

Liiketalouden on laajempi kuin liikkeenjohdon. Siihen liittyy hallinnon kaikilla organisaation. Hyvä liike-järjestelmänvalvojan on tutkittu erilaisia ​​aiheita kaikilla toimialoilla, kuten kirjanpito, rahoitus, yrittäjyys, hallinto, markkinointi ja talous.

Toisaalta, nämä samat asiat ovat tärkeitä myös yritysjohtajia, vaikka ne ovat enemmän huolissaan henkilöstöhallinto ja henkilöstön toimintaa.

Yhteenveto:

1. Business hallinto on laajempi taas liikkeenjohdon soveltamisala on rajoitettu organisaatiossa.
2. Opiskelu liiketalouden ja liikkeenjohdon kursseja vaatisi yhden tutkia samoja aiheita ja kenttiä, mutta entinen liittyy laajempi ohjelma kun taas jälkimmäinen ei.
3. Liiketaloustiede kuuluu myös johdon ja itse asiassa liikkeenjohdon pidetään osana liiketoiminnan hallinnon.