Ero AACSB ja ACBSPAACSB vs ACBSP

Education sanotaan olevan avain yksi 'tulevaisuuden. Että' takia monet koulut perustettiin palvelemaan alati kasvavaan kysyntään koulutukseen. Nykyään betoni ja fyysisesti näkyvä koulut hiljalleen varjostama online-astetta ja online-opetusohjelmia. Kuitenkin nämä verkossa kasvattajat par kanssa vakiintunut kouluissa että ihmiset tietävät tänään? Vastata tällaiseen, on olemassa useita valtuuttamista yritykset, jotka mittaamaan laatua ja muita näkökohtia educationthat koulujen hallussaan. Kaksi suosituinta rekisteröiviä tahoja ovat AACSB ja ACBSP.

Palvella korkeakoulujen, nämä yritykset suorittaa tehtävänsä käyttämällä niiden eri joukko filosofioita. AACSB, täysin tunnetaan amerikkalaisen yleiskokouksen Collegiate Schools of Business, lähinnä hyväksyessään koulut joka tekee tutkimusta on äärimmäisen tärkeää. Kun vastakkain muita yrityksiä, AACSB annetaan määräyksiä, kun se tulee suorittaessaan akkreditointiprosessien. Se on myös tunnetuimpia valtuuttamista yritys ylitse muiden, ei ole ihme se kopioidaan kultakantaan. He suunniteltava siten niiden järjestelmä mahdollistaa suurempien laitosten saada. Kuitenkin on myös sanonut, että he eivät 't mitata koulussa' s laatu niin paljon. Mitä he pitävät enemmän importantis tutkii julkaistut tutkimukset ovat peräisin tietystä koulu. Kuten havaitaan, ne koulut, jotka julkaisevat lisää tutkimusta luonnollisesti saada enemmän apurahoja.

Sitä vastoin ACBSP (Association of Collegiate kauppakorkeakoulujen ja ohjelmat) on tavallinen yritys, joka valtuuttaa ohjelmia tai arviointijärjestelmää, jota liiketoimintaan liittyvien joko opisto tai suositumpi koulujen, joka tarjoaa sekä graduateand kandidaatin 's astetta. He eivät' t do akkreditoinnit yhdistävät astetta ja kohdistaa enemmän keskikokoinen ja pienempiin laitoksiin. Niitä sanotaan olevan tulossuuntautuneita ja käsittelee akkreditointi on antavasti esimerkiksi mutta vähemmän kuin AACSB 'protokollia. Tämä valtuuttamista yritys luotiin kysyntään kouluista että Needa uudempi muoto akkreditoinnin päälle poistuvan AACSB. Siten se täydentää jälkimmäistä.Mitä filosofia, ACBSP keskittyy enemmän koulun 's toimintoja ja on merkittävämpi kuin tavoitteenaan parantaa eheyttä ja laatua educationwhen verrattuna AACSB. Kuten IACBE, se ei asu muchon tutkimusta. Yleensä ne edistävät huippuosaamista osalta kouluun 's opetusmenetelmiä.

1. AACSB on vanhempi valtuuttavan yritys kuin ACBSP.
2. AACSB kohdistuu suurempia laitoksia vastakohtana ACBSP.