Ero AANP ja ANCCAANP vs ANCC

Yhdysvaltalaisen sairaanhoitajien (NP) annetaan nyt mahdollisuus ottaa joko Yhdysvaltain Sairaanhoitajat Credentialing Center (AANP) ja American Academy of sairaanhoitajien (ANCC) tentit ansaita sertifioinnin alallaan aikuisille tai perhe NP 's. AANP ja ANCC ovat molemmat tunnustavat lisensointi komiteoiden kaikissa 50 osavaltiossa. NP voi ottaa molemmat tai toinen tentit. molemmat ovat lähtötason, osaamisen perustuvan ja toimivat puolueettoman NP 's koulutusta, ammattitaitoa ja asiantuntemusta. Valintaprosessissa vaikka se on tärkeää punnita kattavuus, kustannukset, saatavuus, merkityksellinen, ja keskeinen painopiste kunkin.

AANP tutkimukset ovat kehittäneet AANP itsensä ja Professional Examination Service (PES). Kysely on muotoiltu harjoittelemalla NP: itä, Gerontologit ja sisällön asiantuntijoiden ja on erittäin perustuu roolista määrittely tekemissä tutkimuksissa hyväksymisohjelmasta ja PES kuin tavoitteena toimenpiteet on vaadittavat tiedot ja taidot pätevän sairaanhoitajien. AANP sisältää kolme erikoisuuksia, eli aikuinen, gerontologic, ja perhehoitotyötä. Se on atk-pohjainen, joka koostuu 150 monivalintatehtäviä, jossa joista 15 ovat pretest kysymyksiin ja ei lasketa lopullisen pisteet. Tutkittavan annetaan yleensä 3 tuntia loppuun testiä. Tutkiminen hallinto vaihtelee erästä toiseen. Tulokset, jotka vastaanotetaan postitse 1-2 viikkoa tutkimuksen jälkeen, että on syrjään alustava pass-hylätty arviointi syntyy tietokoneen heti niiden jälkeen. Useimmat ehdokkaat ajattelevat, että AANP tentti on kliinisesti merkittävää vielä hallittavissa. Lisäksi tässä on joitakin etuisuuksia AANP tentti ohikulkija voi nauttia. NP voi liittää kirjaimista, NP-C nimensä, osoittaa sertifiointiasema. Heidän sertifiointi saavat NP lisätty valtakirjat harjoittaa lisenssin, jatkuva käytäntö, tai etsivät korkea-asteen tai asentoon merkitystä hoitoalalla. AANP sertifiointitestiä on käytettävissä kaikissa NP iästä, sukupuolesta, väri, rodun, uskonnon, kansallisen alkuperän, sukupuolisen suuntautuneisuuden, siviilisäädyn tai vamman. Hakijat vammaisille annetaan erityistä huomiota perustuu niiden erityistarpeet.

Toisessa muistiossa ANCC tentti on kehitetty ja hallinnoi ANCC, suurin credentialing komitea Yhdysvalloissa, joka on myös tytäryhtiö American Sairaanhoitajat Association. Se on myös tunnustettu yhdeksi ensin varmentaminen ohjelmia Yhdysvalloissa yli 250.000 myönnetty sertifikaatit yli 30 vuotta. Tentti jatkuvasti tarkistetaan ja kehitetään Sisällön asiantuntijapaneelin (CEP) erilaisista maantieteellisiin alueisiin, työtilanteissa ja etniseltä taustaltaan, enimmäkseen koostuu lisensoitu sairaanhoitaja (RN) ja ANCC todistuksen haltijoille. Toisin AANP, ANCC tarjoaa ovat monipuolisempaa ohjelmiin kuten Acute Care, aikuinen, Psychiatric \u0026 amp; Mental Health, Diabetes Management, perhe, perhe Psych \u0026 amp; Mental Health, Gerontological, Pediatric, School, avohoidon, Sydämen kuntoutus, Sydämen Vascular, College Health, Community Health, riskialttiista Äitiys, Informatics, Äidin-Child, Medical-kirurginen hoitotyö muiden joukossa. Kuten AANP, tentti on tietokonepohjainen, joissa on yhteensä 175 kysymystä, jossa 25 joista näytteitä ja alennettuun lopputuloksesta. Kolme tuntia on myös varattu koko testin. Tulokset postitetaan yleensä viikon kuluessa koepäivästä. Lisäksi ANCC brags sertifiointitestit jotka ovat oikeudenmukaisia ​​ja täsmällisiä ja erittäin tunnustettu hallituksissa, vakuutusyhtiöt, ja armeija. Kuten AANP, se pitää myös syrjimättömyyden politiikkaa.

Yhteenveto:1) AANP ja ANCC ovat sairaanhoitaja credentialing organisaatioita tunnustettu kaikissa 50 osavaltiossa ja Yhdysvaltain

2) AANP sisältävät vain kolme suurta erikoisuuksia, aikuinen, gerontologic, ja perhehoitotyötä, kun taas ANCC on laaja valikoima ohjelmia, jotka ovat luonteeltaan konkreettinen.