Ero Agorafobia ja sosiaalinen fobiaAgorafobia vs Sosiaalinen fobia

Agorafobia ja sosiaalinen fobia ovat paljon julkisissa tiloissa, joissa. Nämä kaksi häiriöt liittyvät läheisesti mikä vaikeuttaa tehdä tehdään ero niiden välillä.

Agorafobia voidaan kutsua kuin pelko täpötäydessä paikassa tai avoimeen tilaan. Sosiaalinen fobia voidaan kutsua kuin pelko päin yhteiskunnan; pelko, joka on ominaista liiallinen ujous sosiaalisissa tilanteissa.

Yksi tärkeimmistä eroista kaksi fobiat on luonteeltaan pelko siitä, että henkilö 'kokemus.

Henkilöt, joilla on sosiaalinen fobia pelkäävät asetuksia, joihin liittyy väkijoukkoja tai ihmisryhmiä. Sosiaalinen fobia liittyy pelko vuorovaikutuksessa yhteiskunnassa. Ihmiset kärsivät sosiaalisten tilanteiden pelko ovat hyvin ujo kohdata yhteiskunnan ja he ovat tyytyväisiä menossa yksin.

Toisaalta, Agoraphobia on pelko julkisen tai avoimia tiloja, yrityksen tai ei ole muita ihmisiä. Ihmiset, joilla julkisten paikkojen pelko olosuhteet yrittää välttää väkijoukkoja tai tilanteita, joissa he pelkäävät paniikkikohtaus ja saada hämmentynyt. Toisin kuin ihmiset sosiaalinen fobia, ihmiset joilla agorafobia pelkäävät kävely yksin yksinäinen paikka ja tämä on siksi, että pelko ei saada mitään apua, jos paniikkia tilanne syntyy.

Pitkä eteinen, tungosta rakennus ja altistuvat paikka ovat hyvin huolestuttavia kuin henkilöillä, joilla julkisten paikkojen pelko asioita. Nämä henkilöt tuntuu kuin olisi vieraassa alueella. Kun nämä henkilöt palata tutun alueelle, he saada vapauttaa niiden tilanteesta.Henkilöt, joilla on sosiaalinen fobia pelko arvostelleet sitä. He kokevat, että ihmiset pilkkaavat niitä. Se on pelko made tyhmä toisten edessä, joka tekee niistä sattuu.

Yhteenveto

1. Henkilöt, joilla on sosiaalinen fobia pelkäävät asetuksia, joihin liittyy väkijoukkoja tai ihmisryhmiä. Sosiaalinen fobia liittyy pelko vuorovaikutuksessa yhteiskunnassa.

2. Agorafobia on pelko julkisen tai avoimia tiloja, yrityksen tai ei ole muita ihmisiä. Ihmiset, joilla julkisten paikkojen pelko olosuhteet yrittää välttää väkijoukkoja tai tilanteita, joissa he pelkäävät paniikkikohtaus ja saada hämmentynyt.

3. Toisin kuin ihmiset sosiaalinen fobia, ihmiset joilla agorafobia pelkäävät kävely yksin yksinäinen paikka ja tämä on siksi, että pelko ei saada mitään apua, jos paniikkia tilanne syntyy.