Ero HelvettiinHeaven vs Hell

Taivas ja helvetti liittyy uskonnon. Taivas on paikka, jossa hyvät ihmiset päätyvät kuoleman jälkeen, kun helvetti on määränpää jumalattoman. Kaikissa uskonnoissa taivaan kuuluu ansiokas ja hyvän sielut taas helvettiin kuuluu sieluja paha ja pelastumattomat.

Ne, jotka uskovat Jumalaan on paikka taivaassa, kun Helvetti on paikka nonbelievers. Heaven pidetään asuinsijaa Kaikkivaltiaan, kun taas helvettiin pidetään Saatanan 's. Taivaassa, kuolleet saavuttaa ikuisuuden, vaikka helvetissä kuolleiden kärsiä kaikki synneistä ollessaan maan päällä.

Taivas on paikka, jossa voi nauttia ylellisyydestä ja onnea, mutta helvetti on, jossa voi tuntea vain kipua ja huonoin kärsimystä. Heaven on kuvattu useimmissa uskonnoissa kuin paikkaa, jossa on kauniita rakennuksia, katuja nastoitettu kultaa ja jalokiviä. Kaikenlaiset ylellisyys ovat saatavilla taivaassa. Hell on kuvattu paikka, jossa on järveen, piikkejä, polttava öljy ja monia muita ei-toivottuja asioita. Kaikki asiat liittyvät kidutus näkyvät helvettiin.On täydellinen rauha taivaassa ja kaaoksen helvettiin. Yksi voi kuunnella hyvää musiikkia ja nähdä tanssiesityksiä taivaassa taas helvetti on paikka, jossa vain huutaa ja ulvonta kuullaan usein. ? Taivaassa on aina lämmin taas helvettiin on aina kylmä. Heaven on miellyttävä tunnelma, kun helvetti on synkkä.

Uskotaan myös, että taivas on yli maan kanssa helvettiä alla tai maan alla.

Yhteenveto

Heaven pidetään asuinpaikkaa Kaikkivaltiaan taas helvettiin pidetään Saatanan 's.

Taivaassa kuolleita saavuttaa ikuisuuden, vaikka helvetissä kuolleiden kärsiä kaikista synneistään? sidottiin, ja maan päällä.

Taivas on paikka, jossa voi nauttia ylellisyyttä ja onnellisuutta., Kun taas Helvetissä yksi voi? tuntea vain kipua ja huonoin kärsimyksistä

On täydellinen rauha taivaassa ja kaaos helvetissä

Taivas on yläpuolella maa, kun helvetti pidetään alla tai maan alla. Taivaassa on aina lämmin taas helvettiin on aina kylmä. Heaven on miellyttävä tunnelma, kun helvetti on synkkä.