Ero Syyllisyys ja RegretSyyllisyys vs Regret

On erittäin tärkeää tehdä ero syyllisyyttä ja katumusta yksinkertainen tosiasia, että monet asiat voivat rajoittaa meitä tekemään mitä voisi muuten olla paras tapa toimia. Esimerkiksi kulttuuri, ympäristö ja taloudellinen tilanne voi olla yhteisiä rajoja kykyjemme ja siten, tietäen kaikki merkitsevä ero menee pitkälle vähentää syyllisyyden kuorman, mitä se oikeastaan ​​pitäisi olla, ja se on valitettavaa. Tämän merkitys on, että valitettavaa voi itse asiassa olla motivaation lähde olla varovaisia ​​mitään päätöksiä voidaan tehdä tulevaisuudessa.

Syyllisyys syntyy tekee joitakin toimia, että tiedämme ei ollut oikea tapa toimia 'juuri tuolloin', kun valitettavaa on seurausta tietäen, että jotakin olisi voitu tehdä paremmin siitä, miten se oli itse tehnyt. Tietäen tämän eron auttaa estämään itsesyytöstä tilanteissa kaikki ihmiset ovat seurausta ajan ja kulttuurin vanhemmat, isovanhemmat ja suuri isovanhemmat. Joten, kukaan odotetaan toimia tiedon, että hän ei vielä ole.

Regret on niin paljon tekemistä että jotkut toiminta on tehty (tai ei), mutta ei ehkä ole ollut valaistunut yksi. Että 's pohjimmiltaan katua. Se voisi olla tunnustetaan joidenkin toimettomuuden tai sanoja sanoi. Vuonna valitettavaa, näkee toimintaa' erilainen valo ', jossa aikaisemmin hän voinut' t vuoksi pelkoa tai tietämättömyydestä. Regret lähes aina inspiroi positiivinen toiminta tai resoluutio. Resoluutio voi olla koskaan toistaa samoja toimia ja positiivinen toiminta voi olla niinkin yksinkertainen kuin anteeksipyynnön.Kuitenkin valtion syyllisyydestä doesnt 't aina johda osaksi positiivisuus. Itse asiassa se johtaa usein negatiivisia toimia ja toisinaan itsensä vahingoittamisen. Syyllisyys kuljettaa sitkeä paha tunne kohti itsensä ja se voi edetä osaksi psykiatrisia sairauksia kuten masennusta. Tämä johtuu siitä, sitä enemmän syyllinen tunteet kasvaa sitä enemmän perusteluja yksi voi yrittää hakea ja yleensä, nämä eivät pidä paino, väistymässä epätoivoa ja masennusta.

'Positiivinen' syyllisyys voi johtaa katumusta joissa polttoaineet joitakin myönteisiä toimia kuin yrittää kumota vahinko toimien sitoutuneet (jos yhä mahdollista). Kuitenkin yleensä, syyllisyyden doesnt 't polttoaine hyvä toimia samalla pahoillani tekee. Regret on jonkinlainen valaistumisen.

Yhteenveto
1. Regret johtaa positiivisuutta kun syyllisyys doesnt 't.
2. Syyllisyys syntyy tekee joitakin toimia, että tiedämme ei ollut oikea tapa toimia 'juuri tuolloin', kun valitettavaa on seurausta tietäen, että jotakin olisi voitu tehdä paremmin kuin miten se todella tehtiin.