Ero IB ja APIB '' International Baccalaureate vs. AP C Advanced Placement

Koulutus on ydin tänään 'elämää. Jokainen pyrkivä opiskelija haluaa ryhtyä haastava kurssi menestyä hänen elämänsä. Joka vuosi on tuhansia opiskelijoita, jotka pyrkivät ottamaan Advance Harjoittelu ja International Baccalaureate kurssi .

Erilaisia ​​lukioissa Kanadassa ja Yhdysvalloissa tarjoavat Advanced Placement ohjelma, joka on korkeakoulutasoisen ohjelma. Good School Guide International pitää tätä kurssin tiukka verrattuna muihin yleiskurssia. AP on myös yksi yleisesti parempana kursseja Yhdysvalloissa. Tämä myös ansaita opintopistettä korkeakouluissa, ja myös auttaa opiskelijoita saada reilu mahdollisuus ottamista.

Vuonna 1962 kollegansa Robert Leach, joka koolle Geneven konferenssissa vuonna 1962, oli tärkeä rooli, kun International Baccalaureate mainittiin konferenssissa. Nykyään IBDP, tai International Baccalaureate Diploma-ohjelma, on suunnattu opiskelijoille välillä kuusitoista yhdeksäntoista vuotiaiden etsivät ottaen kansainvälisesti tunnustetun todistuksen. Tämä ohjelma opiskelijoiden sijoittuminen yliopisto opintoja maailmanlaajuisesti yliopistojen. Helpottaakseen globaali opiskelijoita, IBDP on tarjolla? Englanti, Espanja ja ranskan kielellä. Jokainen opiskelija, joka etsii aloittamisesta IBDP olisi pitänyt ottaa ylös ja tyhjennetään tarvittava arviointien IB kouluissa.

Maailmanlaajuisesti opiskelijan pitäisi olla kahdeksankymmentä prosenttia hänen IB-tutkinnon kurssin. Ehdokas olisi keitetty kaksikymmentäneljä pistettä, tai neljä seitsemästä pisteitä kaikista kuutta aihetta. Hän on suorittanut vaaditun pätevyys, kuten TOK, CAS ja EE. Kun opiskelija ei ole mainittu pätevyys, niin se tulee olemaan vaikeaa opiskelijan saada tutkintotodistus, vaikka hänellä on vaadittu pistettä.

Non-tutkintotodistus opiskelijat palkitaan IB todistuksia ilmaisemaan tutkintotodistuksen kurssin ja tentti lopetuksen.

Advanced Placement ja International Baccalaureate pidetään tiukka kursseja, ja tärkeitä lukiolainen syöttää college. Korkeakoulut antavat samanarvoisia sekä AP ja IB kursseja.

Opiskelija voi kestää muutamia Advanced Placement ohjelmat ja silti olla IB-tutkinnon tai IB todistus opiskelija. Jotkut haluaisivat tehdä AP ja IB kursseja samoin. Kaikki nämä asiat riippuvat siitä, miten kiinnostunut opiskelija on oppimaan uuden kurssin, ja niiden oppimiskyky.Vaikka International Baccalaureate tutkintotodistusta pidetään kattavaa, todistus ohjelma on joustavampi opiskelijoille ryhtyä IB tai AP kursseja haluttuun otsikkokenttään. Opiskelija voi kestää jopa muutaman aihepiireistä IB kurssin, ja vievät AP kurssi samassa otsikkokenttään samoin.

Yhteenveto:

? Eri korkeakoulujen kansainvälisellä tasolla hyväksyä International Baccalaureate.

? AP kurssit ovat hyväksyneet korkeakoulujen sisällä Yhdysvalloissa.

? International Baccalaureate ohjelmia valmentaja opiskelijoita olemaan kaiken pyöreämpiä, koska se avaa mahdollisuuksia ryhtyä tutkimus- ja CAS kursseja, joilla on oppimäärään altistumista.