Ero isä ja isäIsä vs isä

Sanat 'isä' ja 'isä' ovat enemmän kuin pelkkää sanaa. Vaikka molemmat ovat teknisesti samat, totuus on, on monia hyvin tärkeitä eroja kahden Esimerkkeinä niiden roolit mitä on isä ja on isä tarkoittaa. Määritetään, onko yksi on isä eikä vain isä voi saada aikaan paitsi tarkastelemalla että henkilö kuin hän on, mutta katsot häntä hänen lähiympäristöstään (perhe, ystävät, ja muut merkittävät muut).
Jos perhe on jo pitää teitä vastuullisena isä, mahdollisuudet ovat sinun on myös tietää, mitä on isä on. Lisäksi, jos olet tyyppi, joka lähtee pojan äiti 's talon, jotta hän voi lapsenvahtina hänelle, kun otat aikaa pois lähteä juovat oluen ystävät, niin todennäköisesti olet' uudelleen tämän poika 'isä ei hänen isä. Jos näet lapsi katsomaan isänsä kanssa hehkuva silmät, iloinen, ja samalla varma, että kaikki on kunnossa, koska 'isä' on täällä, niin olet todennäköisesti tämä lapsi 's isä ei vain isä. Nämä olosuhteet antavat kuvan eroa on isä ja isä.

Sitä vastoin isä yksinkertaisesti ajattelee hoitaa perheensä sinänsä. Niin kauan kuin hän voi maksaa apuohjelman laskut ajallaan, ja niin kauan kuin hän voi helposti toimittaa elintarvikkeita tai perustarpeet hänen perheensä, niin hän 's jo hyvä, että! Jos hän priorisoida tehtäviä ja toimintoja, hän harkitsee hänen tarvitsee ensin edellä muutkin edes hänen perheensä 'tarpeisiin. Isä on se, joka helposti luopuu aikana kriisitilanteissa perheen sisällä, aivan erityisesti se, mikä liittyy hänen vaimonsa. Hän kutsuu sitä sulkeutuu ja jättää lapset äitinsä kanssa, koska hän ajattelee ne ovat onnellisempia ilman häntä. Totuus on, että hän on se, joka tulee onnelliseksi.

Ja niin, jos olet nainen etsii elinikäinen kumppani, ja jo on lapsia oman perheen, niin sinun on parasta etsiä ihmiselle, joka on isä materiaali ei isä materiaalia. Tuntevat hänen prioriteetit, hänen tunteita ottaa lapset, hänen suunnitelmia tulevaisuuden perhe, ja varmasti sinun on idea, jos hän on voitava isä.Yhteenveto:

1. Isä vain toimittaa perheensä kanssa perustarpeet vaatteet, asunto ja ruoka.
2. isä annetaan ohjeita lapsensa tai perheen päälle toimittaa niille perustarpeet elämän.
3. Isä on joku, joka edistää fyysistä luomiseen lapsen jolta siittiöiden on saatu hedelmöittää äiti 's munasolu.
4. isä etsii tyydytystä vuorovaikutuksessa hänen vaimonsa ja lapset enemmän kuin silloin, kun hän onnistuu uransa. Hän pystyy osoittamaan enemmän rakkautta heille kuin mitä isä voi näyttää.