Ero iloa ja onneaJoy vs. Happiness

Sekä iloa ja onnea ovat positiivisia ja toivottavaa tunteita, jossa henkilö on tunne tyytyväisiä. Nämä tunteet perustuvat tietyistä syistä, ja luonne, joka aiheuttaa kyseisen tunne voi vaihdella.

Joy tulee sisä-itse henkilö, ja on yhdistävät elämän lähde sisälläsi. Se johtuu jotain todella poikkeuksellista ja tyydyttävä. Lähde ilon on jotain tai joku tervetullutta tai arvostetaan, ja se ei ole vain itsestä, vaan myös siitä, että tyytyväisyys niitä ihmisiä, joille arvostat eniten.

Onnellisuus on tunne kokenut, kun tilassa hyvinvointia. Tila hyvinvointi on ominaista tunteet vaihtelevat tyytyväisyyttä intensiivistä iloa. Onnellisuus on yksinkertaisesti olemisen onnellinen. Se voi johtua onni, onni tai useita muita nautintoja, jotka vaihtelevat henkilöstä toiseen. Onni on seurausta jotain, joka on ulkopuolella teitä, ja sai havainnoimalla tai tekee kyseistä asiaa. Sosiaaliset verkostot ja ihmissuhteet ovat tärkeimpiä korrelaatio onnesta. Onnellisuus leviää suhteita kuten ystävät, sisarukset, kumppanit, naapurit jne.

Onnellisuus voi olla hetkellinen, koska se on seurausta lyhyen aikavälin tyytyväisyys; mutta ilo, että se liittyisi sisimpäänsä, on pitkäikäinen. Happiness yksinkertaisesti miellyttää henkilö, kun taas iloa tuo lämpöä että henkilö 's sydän, ja tuo tyytyväisyyttä yhteen' sydäntä.

Onni tulee ulkopuolelta, kun taas iloa sisällä, ja tämä asenne ilon, henkilö on armossa. Joy on laajennus onneen. Se on jatkuva tila onnen, ja positiivinen tunteita. Se ei ole pelkästään ohikiitävä asia, kuten onnellisuutta.

Onnellisuus voidaan luonnehtia olevan materialistinen, ja lepää enemmän maallisista iloista, kun ilo on tila johdettu henkistä hyvinvointia henkilö.Yhteenvetona erot iloa ja onnea voidaan laittaa alas kuin:

1. Happiness johtuu onnea, onnea ja muut maallisista iloista, kun taas ilo johtuu yleinen onnellisuuden ja sielun täyttävä vaaratilanteita.

2. Onnellisuus on hetkellinen, koska se on seurausta lyhyen aikavälin tyytyväisyyttä, kun ilo on pitkäikäinen.

3. Onnellisuus vain miellyttää henkilö, kun taas ilo lämmittää henkilö 'sydäntä.

4. Onni enimmäkseen tulee ulkopuolelta asioita, koska se on saatu tarkkailemalla tai tekemällä erityisesti asia. Toisaalta, iloa sijoittuu henkilö.