Ero Patruunat MunitionAmmukset vs Munition

Ammukset ja ammukset useimmissa kannalta pidetään synonyymejä. Yleisesti ottaen sekä 'ammuksia' ja 'ammukset' käytetään mikä liittyy tyyppisiä laitteita ja tarvikkeita käytetään sodassa. On kuitenkin vain vähän erilaisuuden välillä. Termi 'ammuksia' käytetään useammin kuin 'ammuksen.'

Itse kannalta, on vaikea erottaa eriyttäminen ammuksia ja ammukset. Sekä ammukset ja ammukset ovat pohjimmiltaan kolme komponenttia; räjähteiden / ponneaineita, ammuksia, ja patruunoita.

'Munition' on kollektiivinen sana käytetään 'ammuksia.' Sitä käytetään laajemmassa muodossa. 'Ammukset' on termi, joka sisältää; kuoret, luoteja, sulakkeet, ja jauhe. Toisaalta, 'ammuksen' merkitsee kaikkea aseet, pienet revolverit, keskikokoinen kiväärit, automaattinen kiväärien, erityisiä aseita, tykistö aseet, ohjukset, ja pommeja. Ammuksesta voidaan sanoa olevan aseita käytetään taistelussa.

Toinen kuvaus sanoo, että ammuksen on aseet tai asejärjestelmien käytetään taistelussa, ja ammuksia viittaa maksuja tarvitaan aseita tai asejärjestelmiä. Esimerkiksi jos aseen tai kivääri on ammuksen, luodin käytetty se on ammuksia.Ammukset yleensä epävirallisesti nimitystä 'ammuksia.' Sana 'ammuksia' on peräisin ranskan la ammuksesta. Sana 'ammuksia' sai lyhentää vuonna 1970.

'Munition' tulee keskiranska 'ammuksen' tarkoittaa täydentämisen ja Latinalaisen 'munitionem' myös tarkoittaa 'linnoitus.' Vaikka aiemmin se oli sana, joka oli tarkoitettu 'linnoitus', termi 'ammus' alettiin käyttää koko sanaa 'ammuksia', jonka 1530-luvulla.

Yhteenveto:

1. ampumatarvikkeiden ja ammukset useimmissa kannalta pidetään synonyymejä.
2. Itse kannalta, on vaikea erottaa eriyttäminen ammuksia ja ammukset.
3. 'Munition' on kollektiivinen sana käytetään 'ammuksia.'
4. 'Ammukset' on termi, joka sisältää; kuoret, luoteja, sulakkeet, ja jauhe. Toisaalta, 'ammuksen' merkitsee kaikkea aseet, pienet revolverit, keskikokoinen kiväärit, automaattinen kiväärien, erityisiä aseita, tykistö aseet, ohjukset, ja pommeja.
5. Munition on aseet tai asejärjestelmien käytetään taistelussa, ja ammuksia viittaa maksuja tarvitaan aseita tai asejärjestelmiä.
6. Sana 'ammuksia' on peräisin ranskan la ammuksesta. Sana 'ammuksia' sai lyhennetään 'ammuksia' 1970-luvulla.