Ero ihmisen ja Sheep BrainHuman vs Lampaat Brain

On olemassa muutamia eroja ihmisen ja lampaan aivot. Ihmisen aivot on suurempi kooltaan ja muodoltaan verrattuna lampaat 'aivoihin. Lampaat aivot eivät ole niin paljon harjuja ja ääriviivat verrattuna ihmisen aivot, että on huomattava määrä harjanteita ja ääriviivat antaa heille ilmeisesti paljon suurempi ala kuin lammas 'aivoihin. On kuitenkin olemassa useita eroja ihmisen ja lampaan aivot, mutta lähes kaikki nisäkkäät aivot ovat samanlaisia.

Ihmisen aivot aikuisen painaa noin 1300 1400 grammaa, ja pituus on lähes 15 cm pitkä. Lammas 's aivot on muodoltaan pitkänomainen, kun taas ihmisen aivot pyöristetään. Ihmisen aivorungon on kohti selkäranka ja alaspäin, koska ihmiskehossa selkäranka on pystysuora, verrattuna lampaan' s selkäranka, joka on vaakasuora, ja sen aivot suuntautuu ulospäin. Ihmisen aivot eivät ole vain suurempi, mutta raskaampi kuin lammas 's aivot, koska se on vain 140 grammaa verrattuna ihmisen aivot, ja on vain noin kolmannes niin kauan.

Kierteiden ja sulci koostuu suuremman pinta-alan kuin lammas ilmeisesti, koska niillä on vähemmän harjanteita ja ääriviivat. Ihmisen käyttäytyminen ja moottorin ohjaus säädellään tyypillisesti pikkuaivot, ja lammas 's aivot on paljon pienempi pikkuaivot kuin ihmisen aivot, joka, verrattuna ihmisiin ja niiden monimutkaisia ​​oppinut käyttäytymistä, on vähemmän moottorin ohjaus ja vähemmän oppimiskykyyn. hajukäämissä, päinvastoin, on suhteellisesti suurempi lampaat 's aivot verrattuna ihmisen aivot, koska eläimet yleensä luottavat enemmän kun järkiinsä ja kyvyt haju kuin ihmiset tekevät. Ihminen luottavat enemmän kun muihin aisteihin, kuten näkö- ja kuuloaisti, pikemmin kuin haju kuin lampaat ja muut eläimet.

Käpylisäke vastaa toistonohjausta ja vuorokausirytmiä, ja ne sattuvat olemaan suurempi lampaat 's aivot verrattuna ihmisen aivot, joka on vähemmän perus viettikäyttäytymisen valvontaa. On myös eroja paikannus ihmisen taka-aivot, joka on erilainen kuin lampaat, koska ihmisen 's pystyssä.Ihmisen aivot eivät ole vain hämmästyttävä elin, mutta se mahdollistaa keksiminen, luomista, ja kuvitella, mikä on suuri ero ihmisen ja eläimen aivot, kuten suuri etuaivokuoren alueella. Tämä on alue takana otsa, joka asettaa ihmisen aivot lukuun ottamatta eläinten aivoista C, joka ei kykene kaikkia näitä kekseliäs ja luovia prosesseja. Kallo suojaa ihmisen aivot, ja kallo on noin neljännes tuuman paksuinen suojaamaan ihmisen aivoja vammoja. Ihmisen aivot, verrattuna lampaan 'aivoihin, on paljon suurempi otsalohkon.

Yhteenveto:

1. Ihmisen aivot on raskaampi ja pidempi kuin lammas 'aivoihin.
2. lampaat 's aivot on kehittyneempi hajukäämissä verrattuna ihmisen aivoissa.
3. Ihmisen aivot on pyöristetty, kun taas lampaita 's aivot on muodoltaan pitkänomainen.
4. Ihmisen aivot on suurempi otsalohkon kuin lampaat 'aivoihin.