Ero DNA-polymeraasi ja RNA-polymeraasiDNA-polymeraasi vs RNA-polymeraasin

Päätehtävä polymeraasin, joka on entsyymi on jotenkin samanlainen nukleiinihappopolymeereihin kuten että DNA: n ja RNA: n. Polymer on yhdiste toistuvia pieniä molekyylejä, joissa se on luonnollinen tai synteettinen yhdiste, joka koostuu suurista molekyyleistä tehty monia kemiallisesti sidottu pienempi identtiset molekyylit, kuten tärkkelystä ja nylon. Tässä osiossa paljastaa eroja DNA-polymeraasi ja RNA-polymeraasin.

DNA-säikeet ovat hyvin muodostuneita, kun deoksiribonukleotidit tehdään polymerointi avulla DNA-polymeraasien, joiden arvellaan olevan entsyymien nopeuttaa polymerointiprosessin. On selvää, että DNA-polymeraasi on tärkeä rooli DNA: n replikaatio jossa ne toimivat aineet, jotka tunnistavat ehjä DNA-säikeet kuten prototyyppejä, jotka myöhemmin he voivat käyttää pystyä luomaan uusia säikeitä. Sen jälkeen uusi fragmentti DNA kopioidaan tämän prosessin läpi. Tämä molekyyli, joka oli äskettäin polymeroitiin on todellinen vastine lohkon mallin, joka on täsmälleen sama identiteetti, että kumppani lohkon alkuperäisen mallin. Toisaalta, RNA-polymeraasi tiedetään olevan monimutkaista entsyymiä, joka osallistuu RNA: n DNA: sta kautta prosessin transkription. RNA-polymeraasit ovat myös periä maksun ribonukleotidejä kasvavaan selostukset RNA päätyosan. Tämä suoritetaan tavalla katalysoimaan kehitys näissä fosfodiesterisidosten jotka toimivat liittimet ribonukleotidien pitää ne yhdessä. Toisin kuin DNA-polymeraasin, RNA-polymeraasit eivät välttämättä vaadi ns pohjamaali aloittaa prosessin ja ne todella ole oikoluku järjestelmiä. Kuitenkin, näiden kahden entsyymien on olemassa suuri ero: DNA-polymeraasit eivät voi aloittaa uuden juosteen, kun RNA-polymeraasit on kapasiteettia. Ei ole tiedossa DNA-polymeraasia, joka pystyy aloittamaan uuden ketjun. Näin ollen, aikana replikoituvat DNA, on oligonukleotidi (tunnetaan aluke), joka on syntetisoitu ensin entsyymillä, joka on erilainen.

Pidemmälle, DNA-polymeraasit pystyvät lisäämällä jopa nukleotidin, jotka ovat vapaasti ainoastaan ​​päätyosan juoste, joka on äskettäin muodostettu. Tämä voi itse asiassa pidentää säie tavalla seuraavissa 5-3. Nukleotidisekvenssi voidaan lisätä DNA-polymeraasia vain ennestään 3 '-OH-ryhmä, joka vaatii alukkeen niin, että se voi lisätä nukleotidisekvenssiin. Ns alukkeet eivät sisällä DNA: n ja RNA: n emästä. DNA: lla on pohja tymiini, kun taas RNA on urasiili sen pohja. DNA kaksijuosteisen taas RNA on yksijuosteinen. DNA sisältää pentoosisokeri deoksiriboosi kun RNA sisältää pentoosisokeri riboosi. DNA-polymeraasi on jatkuvaa, kunnes työ on vihdoin valmis, jossa RNA-polymeraasit jatkuu, mutta lopulta voi tauko, jos se saavuttaa 'stop' kierto. alayksiköitä sisältämät RNA-polymeraaseja on rentoutua malleja DNA: n ja DNA-polymeraasien eivät itse noudata helikaasiaktiivisuutta että kaksoiskierteen voi olla avoin vain sen eteen. Lopuksi on sanoi, että RNA-polymeraasi on paljon hitaampi verrattuna DNA-polymeraasia. 50 nukleotidia sekunnissa RNA-polymeraasin, kun taas 800 nukleotidin DNA-polymeraasia yhdessä sekunnissa.

YHTEENVETO:

1. DNA-polymeraasi syntetisoi DNA kun RNA-polymeraasi syntetisoi RNA.

2. Toisin kuin DNA-polymeraasin, RNA-polymeraasit eivät välttämättä vaadi ns pohjamaali aloittaa prosessin ja ne todella ole oikoluku järjestelmiä.

2. RNA polymeraasit pystyvät aloittamaan uuden säikeen mutta DNA-polymeraasit eivät.3. DNA: lla on pohja tymiini taas RNA on urasiili sen pohja.

4. DNA kaksijuosteisen taas RNA on yksijuosteinen.

5. DNA sisältää pentoosisokeri deoksiriboosi kun RNA sisältää pentoosisokeri riboosi.

6. DNA-polymeraasi on jatkuvaa, kunnes työ on vihdoin valmis, jossa RNA-polymeraasit jatkuu, mutta lopulta saattaa katketa, jos se saavuttaa 'stop' kierto.

7. alayksiköitä sisältämät RNA-polymeraaseja on rentoutua malleja DNA: n ja DNA-polymeraasien eivät itse noudata helikaasiaktiivisuutta että kaksoiskierteen voi olla avoin vain sen eteen.