Ero Zygote ja sukusolujenTsygootti vs Sukusolujen

Yksi niistä asioista eniten opiskelijat opiskelevat asteelta lähtien on noin tieteen takana lisääntymiselle. Jo peruskoulun arvosanoja, opiskelijat saavat tietää, miten asiat toimivat, miksi tällaisia ​​asioita tapahtuu, ja miten nämä asiat tuli elämään. Tätä käsitellään opettajan kanssa noudatetun opetussuunnitelman.

Yliopistolla, erityisesti lääketieteen kursseja kuten hoitotyön ja lääketieteen opiskelijat harjoittavat syvällisemmin toimintaa ja oppimisen kun he tutkivat ihmisen lisääntymiselle. Se on syvällinen koska siihen liittyy solutasolla ja monimutkaisempi terminologia ja prosessit tapahtuvat. Tämä on otettava vakavasti, koska se 's osa niiden tietokilpailuja ja tutkimuksia niiden lopullista laadut. Siten ei ole ei ole vaihtoehto.

Kaksi sanat, jotka he törmännyt ovat 'sukusolujen' ja 'tsygootti.' Olkaamme puuttua niiden erot. 'Zygote' tuli kreikan sanasta 'zygotos' tarkoittaa 'yhdistää tai sidottuina tai valjastamaan.' Tsygootti määritellään yhdistymisen kaksi sukusolujen. Kun tämä tapahtuu, ensimmäinen vaihe organismin 's kehitystä tapahtuu. Se on edellytys prosessin muodostumista ja kehitysvaiheen alkio. Kuinka tsygootti tuotetaan? Ensin täytyy olla munasolun naisten ja siittiösolu miehestä. Kun yhdyntää on valmis, sperma täyttää muna. Siten hedelmöittyminen tapahtuu ja tsygootti tuotetaan liitosta muna ja sperma solu. zygotes sisältävät tarpeelliset DNA- sekä äiti ja isä joka on välttämätön niiden tulevan vauvan.

'Sukusolujen' toisaalta, tuli kreikan sanasta 'sukusolut' tarkoittaa 'mies' ja 'sukusolujen' tarkoittaa 'vaimo.' Sukusolujen on solu, joka yhdistää toiseen soluun prosessin aikana hedelmöittymisen keskuudessa seksuaalisesti jäljentää organismi. Naaraat tuotti suuren sukusolujen kutsutaan munasolun kun miehillä tuottaa nuijapää kaltainen sukusolujen kutsutaan siittiön. Sukusolut sisältävät tarvittavat geneettistä informaatiota tulevan lapsen kautta DNA. Sana 'sukusolujen' otettiin käyttöön Gregor Mendel joka on itävaltalainen biologi.

Eli lyhyesti sanottuna, tsygootti on kuin taikina kun sukusolut ovat jauhot ja munat verrattuna tämä asia. Yksinkertaisessa yhteydessä ei tule tsygootti, jos ei ole sukusoluja, jotka yhdistävät. On myös tärkeää, että ei tule alkio ja tulevaisuuden sikiö ja sitten vauvan tai vastasyntyneen jos nämä prosessit eivät tapahdu.Yhteenveto:

1. tsygootti on solu, joka muodostuu yhtenäinen sukusolujen; muna ja sperma solu.

2. sukusolujen on joko nainen sukusolujen kutsutaan munasolun tai miehen sukusolujen kutsutaan siittiön.