Ero Aneurysma ja StrokeAneurysma vs Stroke

Aneurysma johtuu ballooning on paikallinen alueen verisuoneen. ? Pullistuman tai ballooning Alusten yleensä löytyy alareunassa tai pohjan aivojen alueella, joka on nimeltään ympyrän Willis. ? Aortan laajentuma löytyy vasemman kammion sydämen. ? Aivohalvaus on kuitenkin kutsutaan ennen kuin aivoverisuonitapahtuma, joka aiheuttaa heikkokuntoiset aivotoiminnan lähinnä siksi, ettei veren virtausta aivoissa. ? Kun alue on vaikuttanut, se johtaa kyvyttömyyteen aivojen lähettää signaaleja muihin kehon osiin, jotta se toimisi kunnolla. ? Kun se tulee hoitoon, aivohalvaus usein nähdään ensimmäisessä tapauksessa hätätilanne, kun aneurysma ei ole, paitsi tietenkin, pullistuma suonet puhjeta ja aiheuttaa sisäistä verenvuotoa. ? Itse asiassa asiantuntijat sanovat, että joidenkin aivohalvauksia esiintyy, aneurysman on räjähtää, jotta se aiheuttaa.

Aneurysms yleensä luokitellaan tyypin se on. ? Esimerkki voisi olla tosi tai epätosi aneurysman tyyppejä. ? Todellinen tyypit ovat kun sisäkerrosten verisuonen ovat pullistunut ulos rajoissa. ? Tämän tyyppinen sisempi aneurysma on yleensä ympäröi sisemmät kerrokset. ? Väärä tyypit ovat ne, jotka eivät ensisijaisesti luoda että säröä kuin todellinen itse. ? Toisen tyyppinen luokittelu aneurysman olisi mukaan sen morfologia. ? Tämä tarkoittaa sitä, että se voi olla joko fusiform, joka on kapea sylinterin ja ??? saccular ???, joka on muodoltaan pussi. ? Muut luokitukset kunnosta olisi sijainnin ja taustalla kunnossa. ? Kunnon aivohalvaus, toisaalta, on vain luokitellaan kahteen tyyppiin, jotka ovat iskeemisen aivohalvauksen ja hemorraginen aivohalvaus.Toinen pääasiallinen ero näiden kahden välillä on, että aneurysma voi tapahtua useilla aloilla ihmiskehon. ? Näihin kuuluvat tärkeimmät valtimo sydämestä, aivot, että jalka taakse polvi, suolistossa ja valtimo pernassa järjestelmän alueella. ? Samaan aikaan, aivohalvaus voi tapahtua vain yksi osa ihmiskehon, joka on aivot. ? Kun se tulee oireita, aneurysma olisi usein näyttää kipua ja turvotusta viallinen osa tai ruumiinosat kun isku tavallisesti osoittaa tunnottomuus ja heikkoutta toisella puolella kehoa. ? Kun se tulee hoitoon, kun aneurysma on diagnosoitu se, että mahdollisuus tervehtyä, ennen kuin se murtuu mukaan? kirurgiset toimenpiteet. ? Toisaalta, lyönti on käsitelty ainoastaan ​​fysioterapia, kun henkilö on jo vaikuttanut siihen.

Yhteenveto:
1. aneurysma johtuu ballooning verisuonten sydämessä tai aivoissa, kun aivohalvauksen johtuu puute verenkiertoa aivoihin.
2. aneurysma yleensä luokitellaan eri kuin sen sijainti tai taustalla kunnossa, kun aivohalvaus on vain kahdenlaisia.