Ero Mies ja nainen



Man vs Woman

Miksi miehet ja naiset reagoivat eri joutuessaan samassa tilanteessa tai ongelmaan? Miksi nainen itkeä helpompaa kuin mies? Ero miehen ja naisen ensin ilmenee puuttuminen tai läsnäolo

Y-kromosomi aikana käsitys ja tulee yhä ilmeisemmäksi, koska ne kasvaa ja kehittyä.
Fyysisesti miehen ja naisen hyvin selvästi erilaisia. Men on rakennettu suurempia, raskaampia ja pitempi kuin naiset. Muinaisessa yhteiskunnassa, kun mies 's selviytyminen riippui hänen kyvystään tukahduttaa hänen luonnollisia saalistajia ja vihollisia, miehet ovat hallitsevampi kuin naiset. Ruumis on suunniteltu fyysisiä yhteenottoja. Heidän lihakset ovat vahvempia, niiden kalloja ja nahat ovat paksumpia, ja niiden käsivarret ja jalat rakennettu, jotta ne voivat kuljettaa raskaita kuormia. Nämä ovat ilmeisimmät erot sukupuolten välillä.

On muitakin vähemmän ilmeisiä eroja, vaikka, ja tällä kertaa naisilla on reunan yli miehiä. Naiset ovat hyviä moniajo ja luomaan ratkaisuja, jotka todella toimivat, koska heillä on mahdollisuus saada molemmin puolin niiden aivot ja käyttää jopa sanatonta vihjeet ratkaista ongelmia. Men, toisaalta, käytä vasemmalla puolella ja ottaa tehtävät ja ongelmat yksi kerrallaan.

Tämä ero aivoissa on myös syy, miksi miehet ovat parempia matemaattisia kykyjä johtuen niiden suuremman huonompi päälaen lobule kuin naiset, kun taas naiset ovat taitavia kielellä kuin miehillä, koska niillä on suurempi Broca 's alue ja Wernicke' s alue kuin miehet.



Miehet ja naiset ovat myös alttiita erilaisille häiriöille, koska ne käyttävät eri puolilla aivoja. Men yleensä kieliongelmien ja ovat alttiita autismi, ADHD, ja Touretten 'oireyhtymä taas naiset ovat alttiimpia masennusta ja ahdistusta.

Naiset ovat enemmän emotionaalista ja herkempiä kuin miehet. He ovat mieluummin kommunikoida ja intiimi kokemusten ja näkökulmia kun taas miehet ovat mieluummin yhteisiä toimintoja, jotka ovat aktiivisia ja fyysisiä kuten urheilu ja kilpailu. Joutuessaan stressaavaa tilannetta, miehet joko taistella tai pakene sitä. Naiset keskittyvät huolehtimaan itsestään ja ne, he rakastavat luodakseen joukkovelkakirjan, joka auttaa rauhoittamaan tunteitaan. Nämä reaktiot on tekemistä miesten ja naisten hormonit.

Yhteenveto:

1. Mies on mies ihminen, kun nainen on naispuolinen ihminen.
2. Mies on suurempi runko, suurempia luusto, vahvempi lihaksia, ja paksumpi iho ja kallo kun nainen on pienempi runko ja luusto, heikompi lihaksia, ja on ohuempi iho ja kallo.
3. Men taipumus käyttää vasemmalla puolin niiden aivot taas naiset käyttävät sekä vasemmalla ja oikealla puolella aivojaan oikealla ollessa hallitsevampi.
4. Miehet ovat mieluummin fyysistä toimintaa, kuten urheilu, kun taas naiset ovat hyvä kommunikoimaan ja jakamaan kokemuksia.