Ero kovan rahan ja Soft MoneyHard Money vs Soft Money

Kovan rahan ja pehmeä rahaa eroavat huomattavasti, ja nämä termit loi kuin poliittisia lahjoituksia varten ehdokkaan tai organisaation. Kuitenkin molemmat näistä termeistä noudattaa erilaista valtiollisten ratkaisun joka välitetään liittovaltion vaalilautakunnan Yhdysvalloissa tai muissa maissa täytäntöön tällaiset toimet.

Kovan rahan on lahjoituksista puolueiden tai organisaatio; kuitenkin, se on säädetty ja hyväksytty lakien liittovaltion Vaalit komission. Pehmeä rahaa on lahjoituksia poliittisille puolueille, jotka eivät ole säännelty FEC tai säätö- virastot. Ero näiden kahden välillä tulee alas hyväksymistä ja lähetystä jonka hallitus.

Koska pehmeä rahaa ei ole säännelty lailla, sen katsotaan olevan vapaa poliittinen panos ja ei ole rajoja. Kovan rahan annetaan jonkun ehdokkaan, organisaatio tilassa, tai paikallisten komitealle tai poliittisia elin kuin rajallinen rahoitus. Käytäntö säätelevät kaksi termiä vaihtelevat viittaavat Federal vaalilautakunnan verkkosivuilla varmistaa yksityiskohtaisen selityksen.

Kovan rahan suoraan perustettaville ehdokkaaksi. Ehdokas ei voida antaa yli $ 1000 tiettynä vuonna. Pehmeä rahaa lahjoitetaan piirin tai kansallisten komiteoiden ja poliittiseen järjestäminen kussakin tilassa. Koska se ei ole kovin valvotaan tai säännelty, osapuolet voivat käyttää rahaa edistämisessä vaalien ehdokkaat tai tukea taloudellisesti osapuoli 's poliittisia hankkeita, kuten poliittisten konferensseja, tai rallit.

Eräässä toisessa tilanteessa, kovan rahan voidaan kutsua kuin rahaa kuin kulta tai hopea. Kovan rahan voidaan jäljittää aikana antiikin aikoina ja lopulta päättyi toisen maailmansodan aikana. Se voi 't luoda tai tulostaa. Kovan rahan korvattiin sitten pehmeä rahaa C luokiteltu rahajärjestelmän kuten paperi setelit ja kolikot.Soft Money johdetaan hallituksen joukkovelkakirjoja tai velkaa. Se on myönnetty valuuttana maan; kuitenkin, se on vielä mitä tahansa kovaa materiaalia takaisin arvoon prosessin.

Kovan rahan on yksi, joka on olemassa. Se on arvokas ja hyvin harvinaisia ​​kuin kulta, timantit, tai hopea. Soft raha on nonrepresentational muodossa, mutta on virtuaalinen arvo, kuten laskut ja valuutta markkinoilla, pankit, tai varastot vaihtoa. Pehmeä rahaa ansiosta monet online yritykset olla olemassa, mutta silti arvokas kuluttajien ja osakemarkkinoiden. Erona on erityinen välillä kovan ja pehmeän rahaa. Ongelma pehmeää rahaa on, että hallitus voi 't vain pumpata rahaa etenkin epävakaa taloudellinen aikoina. On olemassa useita näkökohtia tässä prosessissa.

Yhteenveto:

1. Kova rahaa on panos muodossa rahat annetaan ehdokas tiettynä vuonna, mutta ovat rajalliset. Se annetaan lahjoitus ehdokkaan tai poliittinen ryhmä. Vain $ 1.000 annetaan tietyn ehdokkaan, ja se on sitten hyväksynyt liittovaltion vaalilautakunnan. Pehmeä rahaa on sama. Se annetaan poliittinen ryhmä tai yksittäinen mutta ei rajoita rahoituksen osalta tai maksuja. Pehmeä rahaa ei rajoitu verrattuna kovan rahan.