Ero kansalaisjärjestöjen ja TrustNGO vs Trust

Meidän vihreä planeetta on vain yksi. Meillä on yksi Luoja, ja me sanotaan olevan huoltajien omaa laatuaan. Siksi meidän on tarkasteltava peräkkäin, huolehtia toisistaan, ja rakastaa toisiaan. Ei pitäisi olla mitään syrjintää vastaan ​​rotuun, sukupuoli, kansallisuus, ikä ja, mikä tärkeintä, uskonto. Meillä voi olla erilainen, mutta me olemme yhtä.

Kuten pikkulapsille, opetettiin hyviä arvoja ja olla ensiarvoisen apua muille. Ja kun ihminen oppi taidon auttaa, joten siitä tuli suuri ja järjestetty auttamaan niitä, jotka ovat avun tarpeessa. Tämän, kansalaisjärjestö ja luottamus tulevat auttamaan muita. Mutta mitkä ovat kansalaisjärjestö ja luottamus? Mitä eroja?

'Kansalaisjärjestö' tarkoittaa 'Kansalaisjärjestö' taas 'luottamus' on sana luottamus itse. Kansalaisjärjestöt ovat vastuussa edistämisestä tiettyjen syiden onko terveyden, koulutuksen, työvoimaa, ympäristöä ja muilla aloilla elämän. Säätiöt, toisaalta, ovat, kun henkilö haluaa hänen ominaisuuksia ja rahaa hallinnoi tietty elin, joka on luottamus. Säätiöt myös auttaa tekemään hyväntekeväisyystyötä koko kehon ihmiskunnan onko lääketieteellinen, koulutus, työ, jne.Kansalaisjärjestöt ovat myös vapaaehtoisjärjestöt, jotka voivat olla vapaa, mutta on näkökohtia. Kansalaisjärjestö yleensä aids hallituksen ohjelmien kanssa, että ne voivat 't yleensä tehdä sen laajuutta ja voimaa. Luottaa, toisaalta, eivät ole riippuvaisia ​​ohjelmia hallituksen. Säätiöt on omat toimintatapansa, koska ne voivat olla julkisia tai yksityinen luottaa. Se ei tarvitse mitään tukea valtiolta tai järjestö. kansalaisjärjestöt voivat saada taloudellista tukea valtiolta, kun luottaa ei.

Esimerkkejä kansalaisjärjestöt ovat: Punainen Risti, Punaisen Puolikuun, Greenpeace, Amnesty International ja Lääkärit ilman rajoja, kun taas esimerkki luottamuksen sisältää Britain-Nepal Medical Trust.

Yhteenveto:
1. 'kansalaisjärjestö' tarkoittaa 'Kansalaisjärjestö' taas 'luottamus' on sana luottamus itse.
2. kansalaisjärjestöjen tukea hallituksen kanssa ohjelmia he voivat 't jo tehdä, kun luottaa eivät riipu hallitusta.
3. kansalaisjärjestöt voivat saada taloudellista tukea valtiolta, kun luottaa ei.